Un elicopter survoleaza deasupra Sibiului de peste 3 zile. Care este motivul?

Sibiu

Incepand de joi, 22 septembrie 2016, localnicii dar si turistii orasului Sibiu au observat un vizitator neobisnuit. Este vorba de un elicopter care in ultimele 3 zile a survolat peste oras, si nu de odata sau de doua ori dar de peste 15 ori pe zi. Pretextul? Realizarea unor filmari!

Linistea si calmul spatiului aerian de la Sibiu au fost sparte de aparitia in ultimele 3 zile, a uniu elicopter de culoare neagra. Desigur, nu vorbim de un zbor sau doua si de mult mai multe care s-au inmultit pe parcursul zilei de vineri cand elicopterul a putut fi vizualizat de catre localnici si turisti survoland deasupra centrului istoric.

Sibiu

Aeronava le apartine celor de la Dunca Expeditii iar surse sigure ale sibiuecocity.com au justificat ca este vorba de mai multe zboruri pentru realizarea unor filmari aeriene cerute de catre Consiliul Judetean Sibiu. Imaginile prinse in aceasta saptamana vor fi folosite pentru relizarea uni documentar, iar zboruri s-au mai efectuat si deasupra localitatilor Ocna Sibiului si satele din Marginimea Sibiului. În Sibiu filmările au vizat în principiu zona centrului istoric și a Muzeului în Aer Liber. Tot aceleasi surse au precizat că vor mai fi făcute survolări și în zilele următoare.